top of page
Floc en Isofoil.jpg

Bespaar

tot wel 30%

op uw stookkosten

Waarom kiezen voor Isoleermijndak.nl?

Er zijn diverse redenen aan te voeren waarom u zou 'moeten' kiezen voor Isoleermijndak.nl. Wij noemen er een aantal:

 • Wij hebben jarenlange ervaring binnen de bouwwereld en hebben daarmee een groot (lokaal en regionaal) netwerk opgebouwd.

 • Wij zijn twee nuchtere Westfriese jongens die -letterlijk en figuurlijk- uw taal spreken.

 • Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen.

 • KWALITEIT is ALTIJD onze basis.

 • Wij werken uitsluitend met hoogwaardig materiaal en met professionele apparatuur.

 • Wij werken opgeruimd en netjes en houden altijd rekening met uw kostbare leefomgeving.

 • U ontvangt van ons een duidelijke offerte. Is er onverhoopt iets niet duidelijk, dan leggen wij het graag aan u uit.

 • Komt uw woning -na isolatie- in aanmerking voor een nieuw Energielabel? U kunt het via ons eenvoudig onderzoeken en aanvragen!

Maar er is nog een belangrijke reden om voor ons te kiezen:

 • Wij werken uitsluitend met de beste isolatiematerialen die er op de markt te krijgen zijn!

SF40-SuperFOIL-isolatiefolie-1024x682.png

Ruimte-

besparend

Floc1.png

Hoge

Isolatiewaarde

SF40-SuperFOIL-isolatiefolie-1024x682.png

Onschadelijk

Floc1.png

Hoog

rendement

SF40-SuperFOIL-isolatiefolie-1024x682.png

Duurzaam

image.png

Licht &

eenvoudig te

plaatsen

Wat maakt deze materialen zo goed en zo bijzonder en waarom gebruiken wij geen glas-/steenwol en gelijksoortige produkten?

 • SuperFoil levert hoogwaardige meerlaagse reflecterende isolatiefolies, zogenaamde multifolies. SF40 is dé multifolie op de markt in Europa!

 • ThermoFloc® is 100% organisch, bouwbiologisch en ecologisch. Het is een optimaal recyclebaar bouwmateriaal en biedt daarnaast uitstekende isolatiewaardes.

 • Met 65mm hoogwaardig reflecterend isolatiemateriaal kan met deze dampdichte isolatiefolie een toevoeging aan de Rc van 3,58 tot 4,04 gehaald worden in daken of muren. Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde kwaliteitsverklaring ISSO en opgenomen in de BCRG databank van de overheid. Zelfs goedgekeurd en DIBT toegelaten op de Duitse markt volgens Duitse normering.

Zeer hoge isolatiewaarde

 • Beide materialen hebben een zeer hoge isolatiewaarde in vergelijking tot andere isolatiematerialen. Door het toepassen hiervan bespaart u daarom meer energie dan bij het gebruik van ander isolatiemateriaal. Tevens werken deze materialen twee kanten op: in de zomer reflecteert warmte naar buiten en blijft het lekker koel, in de winter houden ze de warmte in huis en houden ze tocht tegen.

 

Ruimtebesparend

 • De meerlaagse reflecterende multifolies zijn ultradun in vergelijking met andere isolatiematerialen als glas- of steenwol. Hierdoor gaat er minder ruimte verloren en blijft er meer woonoppervlak over. Zo heeft u bij het isoleren van uw dak bijvoorbeeld minder hoogteverlies wanneer u kiest voor isolatiefolie dan wanneer u kiest voor isolatieplaten of wolsoorten. 

 

Montagegemak

 • Doordat beide materialen licht van gewicht zijn en bestaan uit soepel materiaal zijn ze eenvoudig te plaatsen. Isolatiefolie is eenvoudig op maat te knippen of te snijden en kan bevestigd worden door middel van supertapes of door te nieten. ThermoFloc® kan heel nauwkeurig en naadloos worden verwerkt waardoor er geen kieren -en dus isolatieverlies- ontstaan. Ook komt het isolatiemateriaal zelfs tot in de kleinste holte van uw dakbeschot of voorzetwand! 

 

Toepasbaar op andere isolatiematerialen

 • Isolatiefolie kan eenvoudig worden toegevoegd aan bestaand isolatiemateriaal. Het bestaande materiaal kan blijven zitten en folies kunnen daaraan toegevoegd worden voor maximale energiebesparing. Dit scheelt in tijd en geld!

 

Duurzame en milieuvriendelijke oplossing

 • Doordat isolatiefolie wordt toegevoegd aan bestaand materiaal en dit materiaal dus niet verloren gaat, is het gebruik van folie ook een duurzame oplossing. De folie die wij gebruiken bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en kan tevens eenvoudig gerecycled worden.

 • Thermofloc® isolatiemateriaal van cellulose beschikt over ideale eigenschappen voor een efficiënte thermische en geluidsisolatie, wordt met een laag energieverbruik geproduceerd en biedt daarnaast een groot voordeel bij de verwerking. Door het speciale inblaasproces met behulp van de Thermoblow-inblaasmachine, wordt de thermische en geluidsisolatie zonder verlies of afval gerealiseerd. Voor daken, vloeren en muren brengt dit minder kosten en te investeren tijd met zich mee dan bij het installeren van traditionele isolatiesystemen. Alle hoeken en ruimtes, zelfs de kleinste holtes, worden voor de volle 100% gevuld!

 

Geen irritatie aan huid of luchtwegen

 • Bij het gebruik van deze materialen komen er geen schadelijke gassen of vezels vrij die de huid of luchtwegen kunnen irriteren. Beide zijn 100% veilig te gebruiken, er is geen beschermende kleding nodig en het is compleet veilig voor uw gezondheid! 

 

Subsidie mogelijk

 • Vanaf begin 2022 zijn de subsidiebedragen voor verduurzaming en isolatie van woningen met 50% verhoogd. Deze materialen vallen ook onder deze subsidieregeling. SuperFOIL Isolatiefolies zijn voorzien van de benodigde certificeringen zoals het CE-keurmerk en een gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring. Tevens zijn de producten voorzien van meldcodes en opgenomen in de ISSO databank van de overheid.

 

10 jaar garantie 

 • Op alle SuperFOIL Isolatiefolies zit een fabrieksgarantie van 10 jaar. De verwachte levensduur van deze folies ligt op maar liefst 30 jaar. 

bottom of page